Vacature Caddiemaster

By 24 december 2021Nieuws

Golfclub Zeewolde is een van de grootste golfclubs van Nederland, met 27 holes, een korte par 3/ 4 baan, uitstekende oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis. De club ligt op 3 km afstand van het centrum van Zeewolde en is ook vanuit andere gemeenten goed bereikbaar.

In verband met doorstroming binnen onze organisatie, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gastvrije collega die ons caddiemaster team komt versterken.

De caddiemaster is het eerste aanspreekpunt voor leden en gasten. Het coördineren van starttijden en het beantwoorden van algemene vragen behoren tot het takenpakket. Er wordt binnen een team van vijf collega caddiemasters gewerkt waar bij de caddiemaster ook ondersteunende werkzaamheden uitvoert.

Bekijk vacature