Zeewolde Cup 2018

By 28 augustus 2018 december 3rd, 2018 Nieuws

Inmiddels een begrip in golfend Nederland, een wedstrijd voor jong en oud. Ook in 2018 organiseert GC Zeewolde weer deze fantastische wedstrijden.

7e editie Zeewolde Cup Jeugd gewonnen door Jesper Vos

Op zondag 19 augustus deden er 76 deelnemers aan de Zeewolde Cup Jeugd. In 3 categorie├źn werd er hard gestreden om de prijzen, met zeer goede resultaten. Voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi was er een playoff nodig om te bepalen wie zich de overall winnaar van het toernooi mocht noemen.

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat niemand met lege handen naar huis gaat, naast de reguliere prijzen in de wedstrijd krijgt elke deelnemer vooraf een cadeau en achteraf een mooie actiefoto gemaakt door onze vaste fotograaf. Ook dit jaar kregen we weer veel positieve reacties hierop en wij zullen dit in de toekomst ook zeker blijven doen.

Wij willen alle deelnemers en ouders bedanken, zonder jullie hebben wij geen toernooi en met elkaar kunnen we er een mooi toernooi van maken. Hopelijk zien wij een groot deel van jullie volgend jaar weer terug!