Open Dag Golfclub Zeewolde

Open dag golfclub zeewolde
Open Dag 2017

Tijdens de “NGF Open Dag Golfclub Zeewolde”die plaatsvindt op 21 april a.s. op Golfclub Zeewolde, bieden wij u de kans om meer te weten te komen over de golfsport en om wellicht de eerste golfbal te slaan ! Deze Open Dag is niet alleen bestemd voor de startende golfer , maar ook voor diegenen die elders lid zijn van een golfvereniging of voor hen, die al tijden geen golfclub in handen heeft gehad. Kortom iedereen is van harte welkom!

De baan van Golfclub Zeewolde ligt 3 meter onder NAP (Normaal Amsterdams Peil). Onze prachtige baan behoort tot de top 50 van Nederlandse golfbanen en de baan is ruim opgezet op een terrein van 120 hectare en telt vier lussen van 9 holes. De baan ligt midden in de natuur en elke dag is anders op onze golfbaan. Er is een grote verscheidenheid aan flora en fauna waaronder roofvogels, watervogels, reeën en vossen. Zeer zeker weten de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Wat kunt u van de Open Dag verwachten?

Welnu, deze dag staat in het teken van ontmoeten, leren en golfen! U zult Golfclub Zeewolde beter leren kennen. U ontmoet de enthousiaste medewerkers en vrijwilligers en slaat een balletje met de andere leden van de golfclub en deelnemers aan de Open Dag. Daarnaast maakt u kennis met de basisprincipes van de golfsport.

De Open Dag is ook informatief. Stel dus vooral alle vragen die je wilt stellen en verkrijg meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende lidmaatschapsvormen, de eventuele beginnerscursussen, de golflessen en de speelmogelijkheden.

Voor wie is de Open Dag bij Golfclub Zeewolde bedoeld?

Deze Open Dag is bedoeld voor iedereen die wil leren golfen, of al jaren op hoog niveau golft. Van jong tot oud en van lid tot geen lid. Deze dag is bedoeld om kennis te maken met de golfsport en om te kijken wat Golfclub Zeewolde u te bieden heeft. Laat je informeren en geniet van een dag vol golf activiteiten. Je kunt uiteraard alléén deelnemen aan deze open dag, maar het is misschien nog veel leuker om dit samen met vrienden, familie, kennissen of een zakenrelatie te doen.

Waar en wanneer is de Open Dag op Golfclub Zeewolde

De “NGF Open Dag” vindt plaats op 21 april 2018. De locatie is in Flevoland en is goed bereikbaar! Vanaf de meeste omliggende plaatsen, zoals Almere, Lelystad, Amersfoort, Dronten, Putten en Harderwijk is Golfclub Zeewolde binnen een half uur te bereiken.

Adresgegevens Golfclub Zeewolde
Golfclub Zeewolde
Golflaan 1
3896 LL Zeewolde