Open en externe wedstrijden

Op deze pagina wordt de informatie geplaatst over wedstrijden op Zeewolde waar leden van Zeewolde en gastspelers op in kunnen schrijven. Ook wordt hier informatie geplaatst over (open) wedstrijden elders die mogelijk interessant zijn om aan deel te nemen.

Princenbosch Open Golftoernooi

Op zaterdag 6 juli 2019 organiseert Golfclub Princenbosch de derde editie van het Princenbosch Open. Een Strokeplay wedstrijd over 27-holes.

Ga naar www.princenbosch.nl/prbopen voor nadere informatie en inschrijving

Dubbeldekker Open

Op zaterdag 11 mei hebben we een  evenement op de baan, georganiseerd door de Lionsclub Crailo.

Lions Club Crailo presenteert met trots haar vierde golftoernooi, genaamd het ‘Dubbeldekker Open’ op zaterdag 11 mei 2019.
Dit gezellige golftoernooi wordt gespeeld op golfbaan Zeewolde ten behoeve van IMC Basis de Dubbeldekker.

GC Zeewolde leden kunnen zich ook inschrijven.
Men organiseert een geheel verzorgde dag inclusief lunch, diner, drankjes en natuurlijk 18 holes golf.
Voor inschrijven en meer informatie zie de website van de Lionsclub.