Open en externe wedstrijden

Op deze pagina wordt de informatie geplaatst over wedstrijden op Zeewolde waar leden van Zeewolde en gastspelers op in kunnen schrijven. Ook wordt hier informatie geplaatst over (open) wedstrijden elders die mogelijk interessant zijn om aan deel te nemen.

Hole in One Challenge

Vrijdag 6 september vindt de Hole-in-one Challenge plaats.

Na een succesvolle eerste editie slaan Golfclub Zeewolde en Fonds Gehandicaptensport de handen weer ineen voor een tweede editie van de
Hole-in-one Challenge, waarmee geld opgehaald wordt voor de gehandicaptensport.

Het evenement bestaat uit een reguliere 9-holes wedstrijd en natuurlijk de Hole-in-one Challenge. Bij de Hole-in-one Challenge krijgt elke deelnemer
maximaal 30 minuten de tijd om een hole-in-one te maken. Gedurende deze 30 minuten mag er onbeperkt gebruik gemaakt worden van ballen.

Er zijn tijdens het evenement mooie prijzen te winnen. Zo kan er met het maken van een hole-in-one bijvoorbeeld een gesigneerd shirt van Tiger Woods gewonnen worden.

Deelnemers zijn vanaf 15.00 uur van harte welkom op Golfclub Zeewolde. Rond 16.00 uur gaan we van start met de wedstrijden. De netto opbrengst van deze dag komt voor 70% ten goede aan Fonds Gehandicaptensport en voor 30% aan de jeugd van Golfclub Zeewolde.

Prijs voor deelname aan de wedstrijd en de Hole-in-one Challenge bedraagt € 75 incl. BTW en is incl. een hapje en drankje.
Aanmelden voor dit evenement kan via debby@fondsgehandicaptensport.nl