Baan reserveren

U kunt zelf direkt reserveren in ons systeem.

• Bent u lid van GC Zeewolde, log dan in met lidcode en password.
  • Bent u geen lid, registreer dan uzelf als gast. Door u te registreren gaat u akkoord met de voorwaarden.
  • Selecteer eerst de gewenste datum, luscombinatie en 9 of 18 holes. Daarna toont het systeem u de beschikbare tijden als een groen vakje met daarin witte vierkanten.
  • Let op: tussen 09.00-15.00 uur zijn alleen de starttijden van het eerste halve uur vooraf/via internet te reserveren. De overige tijden zijn zgn inlooptijden en alleen aan de balie op de dag zelf te boeken. Na 15.00 uur (gastspelers na 14.00 uur) zijn alle tijden via internet te reserveren.
  • Plaats de muisaanwijzer op het vakje en klik.
  • U kunt de boeking voor uzelf en evt. andere spelers afronden. U ontvangt een email ter bevestiging.
Greenfee tarieven

Hoe te reserveren op Golfclub Zeewolde

Algemeen:
Er zijn 6 starts per uur per lus
Starten voor 09:00 of na 15:00: alle 6 starttijden zijn via de website te boeken.
Starten tussen 09:00 en voor 15:00:
Er zijn 3 starttijden per uur (50%) via de website te boeken. Dit betreft de starttijden van het eerste halve uur (xx.00, xx.10, xx.20)
De overige starttijden zijn alleen op de dag zelf via de balie of de terminal te reserveren. Is het druk voor de balie, dan kunnen de terminals in de Hal u misschien sneller helpen.
Spelen als lid met een gast, of als gastspeler? Bel de Caddiemaster of boek via de website.