Baan reserveren

U kunt zelf direkt reserveren in ons systeem.

• Selecteer eerst de gewenste datum, luscombinatie en 9 of 18 holes. Daarna toont het systeem u de beschikbare tijden als een groen vakje met daarin witte vierkanten.
  • Plaats de muisaanwijzer op het vakje en klik.
    • Bent u lid van GC Zeewolde, log dan in met lidcode en password.
    • Bent u geen lid, registreer dan uzelf als gast. Door u te registreren gaat u akkoord met de voorwaarden.
  • Na registratie kunt u inloggen en de boeking bevestigen. U ontvangt een email ter bevestiging.
Greenfee tarieven

Hoe te reserveren op Golfclub Zeewolde

Algemeen:
Er zijn 6 starts per uur per lus
Starten voor 09:00 of na 15:00: alle 6 starttijden zijn via de website te boeken.
Starten tussen 09:00 en voor 15:00:
Er zijn 3 starttijden per uur (50%) via de website te boeken. In verband met de aanpassing van de doorlooptijd naar 2h10 zijn dat niet altijd de starttijden van het eerste halve uur.
De overige starttijden zijn alleen op de dag zelf via de balie of de terminal te reserveren. Is het druk voor de balie, dan kunnen de terminals in de Hal u misschien sneller helpen.
Spelen met een gast? Bel de Caddiemaster of boek via de website.