Baan reserveren

U kunt zelf direct reserveren in ons systeem.

• Bent u lid van GC Zeewolde, logt u dan in met lidcode en password.
  • Bent u geen lid, registreert u uzelf dan als gast. Door u te registreren gaat u akkoord met de voorwaarden.
  • Via internet kan gereserveerd worden vanaf 7 dagen t/m 1 dag voor speeldatum.
  • Selecteert u eerst de gewenste datum, luscombinatie en 9 of 18 holes. Daarna toont het systeem u de beschikbare tijden als een groen vakje met daarin witte vierkanten.
  • Greenfeespelers kunnen starttijden boeken vanaf 14.00 uur.
  • Plaats de muisaanwijzer op het vakje en klik.
  • U kunt de boeking voor uzelf en evt. andere spelers afronden. U ontvangt een email ter bevestiging.
Greenfee tarieven

Hoe te reserveren op Golfclub Zeewolde

Algemeen:
Er zijn 6 starts per uur per lus
Starten voor 08:00 of na 15:00: alle 6 starttijden zijn via de website te boeken.
Starten tussen 08:00 en voor 15:00:
Er zijn 3 starttijden per uur (50%) via de website te boeken. Dit betreft de starttijden van het eerste halve uur (xx.00, xx.10, xx.20)
De overige starttijden zijn alleen op de dag zelf via de balie of de terminal te reserveren. Is het druk voor de balie, dan kunnen de terminals in de Hal u misschien sneller helpen.
Spelen als lid met een gast, of als gastspeler? Bel de Caddiemaster of boek via de website.