22 mei Senioren invitatiewedstrijd FBBB

Winnaars Senioren invitatiewedstrijd 22 mei

Senioren wedstrijd 22 mei 2019 FBBB

In het kader van het 7e lustrum speelden we een 9 holes wedstrijd met aansluitend een heerlijke lunch. Voor wie het leuk vond om een gast kennis te laten maken met onze mooie baan, stond de wedstrijd ook open voor introducees.
Met 69 deelnemers, waarvan 13 gasten, gingen we om half tien de baan in. Voor de drie deelnemers die geen partner hadden in de FBBB was een aangepaste regel ingelast, zodat ook zij soms van een herkansing gebruik konden maken.
Het weer was perfect en menigeen heeft dan ook na de wedstrijd nog even heerlijk genoten van het terras voordat de lunch begon.
De mooie prijzen voor deze wedstrijd waren ter beschikking gesteld door de lustrumcommissie, waarvoor namens ons en de deelnemers onze hartelijke dank.
Er waren slechts twee birdies, Joke Koch op Aak 2 en Rob van Oosterom op Botter 6.
De neary op Aak 8 was voor Johannes Panman en op Botter 2 voor Rob van Oosterom.
Voor beide lussen waren vier prijzen ter beschikking gesteld, met als hoofdprijs een Clinic voor 6 personen. De gelukkige winnaars waren Anneke Oudshoorn en Joost Rombout op de Aak met 23 punten en op de Botter Thom van Breemen ook met 23 punten. Ieder van hen kan dus naar de clinic een introducee meenemen.
De vele lachende gezichten en bedankjes voor de wedstrijdleiding maken het ook voor ons een feest.