Afsluiting IJspegel seizoen 2019-2020

Op 4 maart is het IJspegel seizoen van afgelopen “winter” afgesloten. In een spannende finale bleek André de Pruis de sterkste, met Harry Donderwinkel als tweede en Cees Verkerk als derde.

André was ook winnaar van het birdie-klassement met 5 birdies.

Acht jaar lang hebben Cor Voorn en Ed de Bruijn op geheel eigen wijze de wedstrijdleiding verzorgd en deze wedstrijdserie tot een groot succes gemaakt. Ze zijn bij deze laatste prijsuitreiking dan ook uitgebreid in het zonnetje gezet en bedankt voor ongeveer 125 wedstrijden en evenzovele rondjes om traktaties rond te brengen (naar schatting 6000 stuks). De wedstrijden werden steeds populairder en trokken afgelopen jaar gemiddeld 57 deelnemers. Een mooie cadeau-cheque is namens alle deelnemers aangeboden.

We zijn erg blij dat er een goede oplossing is gevonden om deze wedstrijden ook komend seizoen voort te zetten.

Veel dank, Ed en Cor!