Senioren, 17 april, Vossenjacht, winnaars: Ton Brugts in de lage handicap categorie, Sipke Oosten in de hoge categorie.

Ondank de slechte weersverwachting die het aantal inschrijvingen van 92 naar uiteindelijk 49 deelnemers deed kelderen, ook op de dag zelf nog 4 afmeldingen, was het het een geslaagde dag met slechts een enkele bui in de ochtend en een onvervalste onweersbui op het einde van de wedstrijd. Omdat de later gestarte flights voor het onweer moesten schuilen, door de caddiemaster werd het onweerprotocol ingesteld, werd het wel een lange zit, maar de wedstrijd kon wel uitgespeeld worden.

De nearies waren voor Izka Rombouts op Botter 2 en Annemiek Bongaerts op Aak 8. Er waren 24 deelnemers in de lage, 25 deelnemers in de hoge categorie.

Voor de eerste keer werd er een Vossenjacht wedstrijd gespeeld in matchplay vorm met handicapverrekening, gezien de reacties achteraf zeker voor herhaling vatbaar.