Senioren Stableford 4, met de winnaars op de foto (foto uit ledenlijst)

Onder prima omstandigheden, wel veel wind en aan de frisse kant, streden 71 seniorleden om de beste score van de dag . Eén persoon en wel Ard Vermeulen (39 stableford punten) is dat gelukt.
Ard is ook de enige die zijn handicap heeft verbeterd en toch was het CBA:0  Zeventien deelnemers hadden een score tussen de 32 en 36 stableford punten.
Het betalen met de betaallink  en het invoeren van de scores gaat de commissie naar wens. Houden zo.
Uitslag categorie 0 t/m19.0   1.  Ard Vermeulen  39 st.                      Uitslag categorie 19.1  t/m  36.0   1. Adri Brood     36  st.
                                                2. Ruud Stotijn       36 st.                                                                               2.Harry Donderwinkel  36 st.
                                                3. Anneleen Waiboer 36 st.                                                                          3. Fred Kooyman    35 st.
Birdies: Ard Vermeulen B2
             Rob van Oosterom B8