Senioren trofee 2 oktober 2019

Wedstrijdverslag 2 oktober 2019
Vandaag was de laatste trofee wedstrijd. Van de in totaal 7 trofee wedstrijden tellen de beste 4 resultaten. De prijswinnaars worden tijdens de stampotwedstrijd bekend gemaakt.
De wedstrijd was non qualifying ivm baggerwerkzaamheden op Aak 3 waardoor de afslag naar oranje was verplaatst. Zodra een afslag meer dan 100 meter korter is, wordt de wedstrijd automatisch non qualifying. Na afloop in het clubgebouw was iedereen opgelucht want er was heel slecht gescoord. Niemand verbeterde zijn/haar handicap, slechts een enkeling speelde in de buffer.
In totaal deden 68 mensen mee 24 in de categorie 22.1-36 en 44 personen met een handicap tot 22.0. Winnaars bij de hoge handicaps waren Karel van Buren en Jan Kalksma met 29 stablefordpunten.
Bij de lage handicappers won Pompeii Perez met 35 stablefordpunten de eerste prijs, de 2de prijs met 34 punten was Henk Paehlig, de 3de prijs was voor Albert Suk met 33 punten, de 4de prijs was voor Eef vd Beek.
De neary op Aak 8 werd gewonnen door Jacques de Jong en op Botter 2 had Henk Paehlig de bal het beste neergelegd.
De longest drive op Botter 9 werd gewonnen door Pim de Rooij en door Johanna de Brok.
De longest drive op Aak 9 werd gewonnen door Jacques de Jongen Edin Doyer
De wedstrijdleiding Joost en Tine