Senioren uitreiking jaarprijzen

Bij de afsluiting van het seizoen 2019 zijn de jaarprijzen van de senioren uitgereikt.

Woensdagochtendtrofee

De woensdagochtendtrofee wordt gewonnen door degene die uit maximaal 7 wedstrijden het hoogste aantal Stablefordpunten haalt, gerekend over de beste vier scores. Dit jaar eindigde Pieter Doyer met 154 punten (een gemiddelde van 38,5!) als duidelijke winnaar. Hij verlaagde dit seizoen zijn handicap met 5 punten. Tweede werd Elly Oomen met 145 punten en derde Johanna den Brok met 144 punten.

Senioren Laddercompetitie

Ongeveer 50 deelnemers hebben gespeeld in de matchplay laddercompetitie. Er zijn in totaal 56 wedstrijden gespeeld en Dick Eimers is als winnaar uit de bus gekomen. Henk van den Berkmortel was tweede, Cees Verkerk derde en André de Pruis eindigde op de vierde plaats.

Ook de beste dames zijn in het zonnetje gezet: Adrie de Boer en Marleen de Bruijn.

Senior Golfer van het jaar 2019

Bij alle qualifying 18 holes wedstrijden van de senioren kunnen punten verzameld worden, waarmee bepaald wordt wie zich senior golfer van het jaar mag noemen. De terechte winnaar van 2019 is Alexander Ton, met runners up Jan Kalksma en Ernst Jilderda op de tweede en derde plaats. Alexander verbeterde dit seizoen zijn handicap met 4,5 punten.

Het seizoen 2019 is hiermee afgesloten; de gezelligheid wordt voortgezet gedurende de winter met de IJspegel wedstrijden.

Roland van Herwijnen