Kom naar Golfclub Zeewolde!

U bent meer dan welkom op onze prachtige en perfect onderhouden Golfbaan met drie keer 9 holes (Aak/Botter/Pluut) en 9 holes Par 3/4 (Jol). Kijk ook eens naar de prepaid greenfee kaart.

Greenfee - spelen op Golfclub Zeewolde

• Let op: Leden van bepaalde golfclubs krijgen korting, evenals introducees van onze leden (zie hieronder).
  • PGA-pro’s kunnen 4 x per jaar op maandag gratis spelen.
  • Voor de Aak, Botter, Pluut is minimaal hcp 54 vereist.
  • Op de Jol dient 1 speler in de flight minimaal baanpermissie te hebben.
  • Indien gewenst zijn golfclubs of trolleys te huur bij de Golfshop (036-5222068).
  • Jongeren t/m 18 jaar en spelend op Aak, Botter of Pluut betalen een vast tarief van €15,- per 9 of 18 holes.
  • Wij hebben 14 handicarts, bel de caddiemaster voor reservering (036-5222103).
Baan Starten Prijs 9 holes Prijs 18 holes
Aak/Botter/Pluut Gehele dag €31,00 €47,00
Jol Gehele dag €15,00 €21,00

Greenfee voor introducees van leden GCZ

Bent u gast van een van onze leden en speelt deze met u mee, dan kunt u 5 maal per jaar eveneens gebruik maken van het onderstaande tarief.

Baan Starten Prijs 9 holes Prijs 18 holes
Aak/Botter/Pluut Gehele dag €25,00 €41,00
Jol Gehele dag €13,00 €15,00

NB voor leden:

• Wilt u als lid een groep introduceren, dan kunt u 1x per jaar maximaal 3 starttijden achter elkaar reserveren, waarbij uw gasten tegen introductietarief spelen.  Deze mogelijkheid kan niet aan elkaar gekoppeld worden door meerdere leden om zo een grotere groep te vormen. Het lid moet zelf ook meespelen. Reserveren via de caddiemaster vanaf 4 weken tevoren en op basis van beschikbaarheid.

Greenfee voor Leden Hospitality Chain

Bent u lid van een van de volgende golfclubs, dan geldt het speciale tarief van € 37,50 (18h) en € 20,00 (9h) voor u.

• Golfclub Anderstein,
  • Drentsche Golf & Country Club,
  • Golfclub Princenbosch,
  • Golfclub Almeerderhout,
  • Golfclub Heelsum,
  • Haarlemmermeersche Golfclub,
  • De Batouwe,
  • De Hooge Graven.

NB voor Hospitality Chain:

• U kunt 3 weken vooraf een starttijd reserveren voor 1 flight (op basis van beschikbaarheid). Voor reservering (036-5222103).
  • Mocht u met meer flights aansluitend willen starten, dan geldt niet de hospitality regeling, maar de normale clubregeling voor groepen.
  • Geldt op zaterdag en zondag alleen na 14.00 uur.

Golf Arrangementen

In de periode november tot maart kunt u contact opnemen met het restaurant voor de mogelijkheden voor een compleet dagje golf.

Meerronden kaart

Indien u  vaker op Golfclub Zeewolde wilt golfen buiten prime time (na 14:00 en van november tot maart gedurende gehele dag), dan kunt u gebruik maken van een kaart die recht geeft op 5 maal spelen.

Deze is er voor 9- en voor 18-holes en te gebruiken op alle dagen van de week op alle lussen(na 14:00). Voor de Jol is er geen tijdsbeperking.

Een starttijd kunt u vooraf reserveren bij de caddiemaster (036-5222103).

• 5-Rondekaart 18-holes: € 205,00
  • 5-Rondekaart   9-holes:  € 125,00
  • 10-Rondekaart 9-holes Jol: € 135,00

De kaart is persoonlijk en blijft 12 maanden geldig.