Jeroen Schuur winnaar Grand Prix klassement Herenmiddag 2019

By 30 oktober 2019 november 7th, 2019 Herencommissie, Uncategorized

Stoffel van Almkerk (vz Herencie) met GP winnaar Jeroen Schuur

Winnaar Herenmiddag Jeroen Schuur

Afgelopen zaterdag was de slotdag van de Herenmiddag 2019. Onder prachtige weersomstandigheden streden er 75 heren om de dagprijzen en om de 1e plaats van het Grand Prix klassement 2019.

De terechte winnaar van de Herenmiddag 2019 is Jeroen Schuur geworden met Durk Jan Okma als goede runner up en Erik van Dam op de eervolle 3e plaats. Traditiegetrouw mocht Jeroen het “groene jasje” aantrekken en de wisselbeker met de grote oren vasthouden.

De dagprijzen gingen naar Teus van den Brug in de lage categorie en naar Öcsi Bando in de hoge categorie. Daarna mocht iedereen van de rijk gevulde prijzentafel in volgorde van het GP klassement een prijs mee naar huis nemen.

Theo van Elst was op zijn verjaardag toch aanwezig en serveerde voor ons een lekker stamppottenbuffet met aansluitend een coup ‘Wout’ en koffie, wat zeer gewaardeerd werd.

Al met al kunnen we terugkijken op een mooi seizoen met veel deelnemers en uitstekende scores. De Winterkoning is alweer van start gegaan en wij hopen veel heren terug te zien op de woensdagmiddag.

De Herencommissie