MLM verjongt wedstrijdleiding!

In verband met vakantie van een groot aantal MLM-commissieleden riep Emilie Offergelt de hulp in van haar kleinzoon Tom, die op deze wijze met 23 enthousiaste MLM spelers kennis maakte. Er werd gespeeld op de lussen Aak en Botter , prima weer , prima sfeer. Prachtige neary’s werden geslagen door Jetty Kramer en Onno Bakhuizen , Onno deed dit voor  de tweede achtereenvolgende keer, hij is namelijk zeer te spreken  over de ballen die je daarmee wint. Jaap Smuling voorkwam dat het een all-ladies klassement werd, hij legde beslag op de derde plaats met 33 stblfd. punten. Tweede werd Brigit Leenhoven met een score van 34.Toen we George Bongaerts voorafgaand aan de prijsuitreiking zeiden dat zijn echtgenote de winnares was, reageerde hij zeer enthousiast : “nu glimt ze de hele week van plezier”. Hetgeen menigeen inmiddels met eigen ogen heeft kunnen constateren , Annemiek won met 35 pt. Birdies werden geslagen door reeds genoemde Brigit en Onno maar ook een fraaie door Jan Kramer op Aak 8. Voor komende donderdag zijn er nog plaatsen vrij, dus haast u , want de sponsoren zijn Rietje en Arnold Bentvelsen  en dat betekent altijd : originele en verrassende prijzen !

Impressie van de gezellige nazit.