Arjan Hiemstra en Murielle Heideman Mixed Foursome kampioen

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei zijn de Clubkampioenschappen Mixed Foursome gespeeld.

‘Eindelijk’, werd door veel deelnemers aan de CK Mixed Foursome geuit, omdat het voor het eerst in lange tijd een stralende dag was. De baan was nog wel nat, dus er mocht worden geplaatst. Het terras was goed vol, natuurlijk met inachtneming van de regels.

De beste dagscore op de eerste dag was 77 van Murielle Heideman en Arjan Hiemstra, op de voet gevolgd door Diana Mulder en Milan Smit met 78. De tweede dag beloofde nog beter weer, maar dat kwam jammer genoeg niet helemaal uit. Plaatsen was niet meer nodig en het was prima golfweer. Helaas kwam de zon pas in de loop van de middag echt door.

De beste dagscore op dag 2 was 81 van Jolanda Diever en Gerard Veenman. De eindoverwinning werd in de laatste flight beslist: Murielle/Arjan en Diana /Milan kwamen met een gelijke score aan op de laatste hole. Met een mooie pitch van Milan wisten beide koppels een par te maken en dat betekende een play-off op Botter 9, voor een vol terras. Wat volgde was een en al spanning en drama: na ballen in het bos, het water en de bunker waren het Murielle en Arjan die met een 8 om een 9 (!) met de eindzege aan de haal gingen. Gefeliciteerd met de overwinning!

Einduitslag:

  1. Murielle Heideman en Arjan Hiemstra
  2. Diana Mulder en Milan Smit
  3. Evelyne van Ewijk en Rick Haarman