Restaurant

Gedurende de laatste week van februari en de eerste week van maart zal het restaurant voorzien worden van nieuwe vloerbedekking en wordt het meubilair voor een deel aangepast.

Om de gasten te kunnen blijven voorzien van een drankje en een hapje, zal dit werk in 2 delen worden uitgevoerd.  eerst het restaurantdeel, waarbij dan de Birdieroom open kan blijven voor de gasten. Gezien de werkzaamheden zal de kaart dan overigens wel beperkt zijn.

In de daaropvolgende week zal de Birdieroom van nieuwe vloerbedekking worden voorzien. Het restaurantdeel is dan weer gewoon in gebruik.

Wij proberen de overlast natuurlijk tot een minimum te beperken, maar rekenen op uw begrip gedurende de verbouwing als de mogelijkheden nu eenmaal beperkt zullen zijn.

Voor een overzicht van de exacte planning en een presentatie van de veranderingen vindt u in het ledendeel van de website bij de clubhuiscommissie een uitgebreide toelichting.

———————————————-

Ons restaurant biedt, onder de bezielende leiding van Theo, al meer dan 25 jaar een verrukkelijk scala aan gerechten. Snelle en kleine hapjes, lunchgerechten van broodjes tot salades, plate services en dan nog die heerlijke à la carte gerechten. Met name dit laatste geeft het nodige culinair genot na een rondje golf, een bijeenkomst of zo maar, na een flinke wandeling of een fietstocht.

Gedurende de wintermaanden hebben wij naast de kleine kaart een paar Thema-avonden waar we graag de gasten verwennen met bijzondere gerechten.

Voor speciale arrangementen kijk bij Gasten/arrangementen.

Voor de bezoekende teams tijdens de NGF-competitie heeft het restaurant lunch- en dinermenu’s samengesteld. Deze vindt u bij Gasten/competitiespelers.

restaurant en klok 1 column

De dagelijkse openingstijden van het restaurant zijn als volgt:

’s zomers 08.30 tot 1 uur na zonsondergang

’s winters 09.00 – 17.00 uur

Vooraf (telefonisch) reserveren wordt op prijs gesteld, zodat u vanaf één van de fraai gedekte tafels, met uitzicht over de baan, volop kunt genieten.

bar met theo 1 column

Golfrestaurant Zeewolde