NGF Competitie 2018

Alle informatie benodigd voor de captains/coördinatoren van de teams die op Golfclub Zeewolde competitie spelen is op deze pagina verzameld. Deze informatie is per mail ook verstuurd aan de competitie-coördinatoren van uw club.

Allereerst heten wij u voor het spelen van uw competitiewedstrijden alvast hartelijk welkom op onze baan.

De competitie wordt dit jaar gespeeld op de lussen Botter-Pluut. In de maand april zullen de greensidebunkers van onze baan worden gerenoveerd. Het kan dus voorkomen, dat op een lus 1 pinpositie op de wintergreen is geplaatst.

Om het u te vergemakkelijken staan onderstaand een aantal links naar documenten die voor de competitiespelende teams van belang zijn:

• Speelschema: klik hier
  • Playing handicap tabellen: klik hier.
  • Restaurantmenu’s voor lunch en diner: klik hier
  • NGF-competitie 2018; indeling:  klik hier

Regels voor het voorspelen:
Spelers die deelnemen aan de competitie 2018 kunnen voorspelen tegen het introductietarief van € 39,50 van ma-do en € 45,00 op vr-zon. Dit op basis van wederkerigheid en op basis van beschikbaarheid van de starttijden.
Starttijden kunnen via de caddiemaster (036 5222103) gereserveerd worden.

restaurant doorkijk 1 column

Regels voor het voorspelen jeugdcompetities:
Spelers die deelnemen aan de jeugdcompetitie 2018 kunnen voorspelen tegen het tarief van € 15,00 p.p.
U kunt hiervoor op Zeewolde een starttijd reserveren voor de week voorafgaand aan de competitiedag, of eerder. Op basis van beschikbaarheid.
Starttijden kunnen via de caddiemaster (036 5222103) gereserveerd worden.

green Pluut5
Green Pluut 5