Golfclinic

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor je collega’s, verjaardag, vriendenuitje of een zakelijk evenement? Dan biedt onze Golfclub mogelijkheden voor een golfclinic of een golfevenement. Leeftijd speelt geen rol en ervaring is niet nodig. Onze pro zorgt voor een passend programma. We bieden drie verschillende mogelijkheden. Mocht je een ander voorstel hebben dan dat wij aanbieden, neem dan gerust contact op met ons. We denken graag met je mee. Alle prijzen zijn vanaf minimaal 6 personen en maximaal 10 personen per pro. Met meer dan 10 personen kan je natuurlijk ook een clinic afnemen. Wij zorgen dan voor een extra pro.

Golfclinic van 1,5 uur

Tijdens de golfclinic van 1,5 uur ga je leren om te putten, chippen en/of afslaan. Zijn jullie al wat bekender met de golfsport? Dan zal de swing wat meer geperfectioneerd worden. Gebruik van de drivingrange tijdens de clinic en materiaal zit bij de prijs inbegrepen.

Vanaf € 27,5 p.p.

Golfclinic van 2 uur

Tijdens de golfclinic van 2 uur ga je leren om te putten, chippen en/of afslaan. Zijn jullie al wat bekender met de golfsport? Dan zal de swing wat meer geperfectioneerd worden. Gebruik van de drivingrange tijdens de clinic en materiaal zit bij de prijs inbegrepen.

Vanaf €38,5 p.p.

Golfclinic van 2,5 uur

Tijdens de golfclinic van 2,5 uur krijg je ook het putten, chippen en swing geleerd. Datgene dat je leert ga je ook in de praktijk brengen op onze par 3-4 baan de JOL. Dit is een 9-holes lus waarbij onze pro je gedeeltelijk* begeleidt.  De Jol biedt niet alleen de beginnende golfer de mogelijkheid om te oefenen maar ook voor de gevorderde golfer de mogelijkheid om het korte spel te verbeteren. Gebruik van de drivingrange tijdens de clinic en materiaal zit bij de prijs inbegrepen.

*30-45 minuten begeleidt door de pro. De jol volledig begeleidt door de pro is ook een mogelijkheid, dan wordt de clinic langer. Vraag naar de mogelijkheden in het aanvraagformulier.

Vanaf €52,50 p.p.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier golfclinic

Naam(Vereist)
Interesse in(Vereist)

Wat is de ervaring van de deelnemers
MM slash DD slash JJJJ
Gewenste tijd
: