Club Restaurant Zeewolde

C&C catering is sinds 2012 actief op diverse Nederlandse golfbanen. Onze visie is om altijd gastvrije en servicegerichte horeca activiteiten te bieden aan leden en gasten van de golfclubs. Met gastvrijheid als middel willen wij als ambassadeur van Golfclub Zeewolde het golfplezier van leden en gasten vergroten.

Voor ons staat GOLF voor: Gastvrij Ondernemend Loyaal en Flexibel. Dit zijn dan ook onze 4 pijlers voor succes. Wij gaan graag met de leden in gesprek, om hun wensen en idee├źn op culinair gebied te verwezenlijken. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden om een passende, culinaire invulling te geven aan uw golfdag, borrel, feest, receptie, lunch, brunch of diner.

Samen met het voor u vertrouwde team, bestaande uit Arno, Conny en Bianca en ons grote team van ambulante horecatoppers uit Zeewolde, kijken wij ernaar uit om u bij ons op de club te mogen ontvangen.

Culinaire en gastvrije groet,

Cees Stensen
E-mail: restaurant@golfclub-zeewolde.nl
Telefoon: 036-5222073

Competitiesuggesties

Lunchkaart

Wijnkaart

Golfarrangement

Golfclub Zeewolde kent arrangementen op basis van zowel 18 holes als 9 holes, waarmee u uw dagje golf compleet kunt maken. Neem via de onderstaande knop een kijkje bij onze actuele arrangementen en geniet volop van een dagje Golf in combinatie met een heerlijk diner.

Voor wie is een golfarrangement bedoeld?
Bent u een golf liefhebber en wilt u naast een heerlijk spelletje golf ook nog genieten van een heerlijke lunch of maaltijd, of nog iets van de omgeving zien? Dan is een golfarrangement echt iets voor u! De meeste arrangementen zijn zowel voor Clubleden als gasten van Golfclub Zeewolde bedoeld tenzij dit anders vermeld staat. Dankzij de leuke arrangementen is het mogelijk om een dag door te brengen op een voor u nieuwe Golfclub en daar nieuwe mensen te leren kennen, maar het meest belangrijke is misschien toch wel het spelen in een andere omgeving.

Bekijk onze Golfarrangementen

Golfrestaurant Zeewolde