Club Restaurant Zeewolde

Beste leden van Golfclub Zeewolde,

Sinds 2020 heeft C&C Catering het restaurant van Golfclub Zeewolde overgenomen. Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan op diverse nationale golfbanen zijn wij neergestreken op één van de mooiste golfbanen van Nederland.

Via onze vernieuwde entree bij Golfclub Zeewolde wordt u ontvangen door ons team  in Golfrestaurant Zeewolde. We laten u graag genieten van onze heerlijke gerechten met regionale, Franse en Indonesische invloeden met mooie wijnen uit de regio.

Golfrestaurant Zeewolde is meer dan een restaurant alleen. Onder één dak hebben we 2 multifunctionele meeting rooms en een restaurant & terras, beide 120 zitplaatsen, met panoramisch uitzicht over de golfbaan. Hier vindt u heerlijke en eerlijke gerechten op onze kleine kaart. Een drankje en wat fingerfood, maar ook voor een culinair diner of een zomerse BBQ bent u aan het goede adres bij ons. Iedereen is welkom en er is voor elk wat wils.

Door Covid-19 zijn we sinds oktober op het terras neergestreken. U kunt vanuit onze mobiele afhaal “Koek & Zopie” tijdens of na een dagje golfen een tussenstop maken voor een drankje of een complete maaltijd voor thuis. Wekelijks serveren wij tenminste drie wisselende soepen en drie wisselende maaltijden op de site.

Deze kunt u thuis opwarmen in de oven of magnetron.

Tot snel………

Culinaire en gastvrije groet,
Medewerkers Golfrestaurant Zeewolde

restaurant@golfclub-zeewolde.nl

Paasmenu 2021

Koek & Zopie

Bij onze Koek & Zopie verkopen wij dagelijks diverse dagspecials,
zo ook het 2e emmertje soep voor €5,-.

En wij hebben op de vrijdag en zaterdag visdag!
Portie kibbeling met ravigotesaus

Wij heten u graag van harte welkom!

Bekijk onze nieuwe weekmenu

Banqueting map 2021