Restaurant

Ons restaurant biedt, onder de bezielende leiding van Theo, al meer dan 25 jaar een verrukkelijk scala aan gerechten. Snelle en kleine hapjes, lunchgerechten van broodjes tot salades, plate services en dan nog die heerlijke à la carte gerechten. Met name dit laatste geeft het nodige culinair genot na een rondje golf, een bijeenkomst of zo maar, na een flinke wandeling of een fietstocht.

Gedurende de wintermaanden hebben wij naast de kleine kaart een paar Thema-avonden waar we graag de gasten verwennen met bijzondere gerechten.

Wijnkaart

Golfarrangement

Golfclub Zeewolde kent arrangementen op basis van zowel 18 holes als 9 holes, waarmee u uw dagje golf compleet kunt maken. Neem via de onderstaande knop een kijkje bij onze actuele arrangementen en geniet volop van een dagje Golf in combinatie met een heerlijk diner.

Voor wie is een golfarrangement bedoeld?
Bent u een golf liefhebber en wilt u naast een heerlijk spelletje golf ook nog genieten van een heerlijke lunch of maaltijd, of nog iets van de omgeving zien? Dan is een golfarrangement echt iets voor u! De meeste arrangementen zijn zowel voor Clubleden als gasten van Golfclub Zeewolde bedoeld tenzij dit anders vermeld staat. Dankzij de leuke arrangementen is het mogelijk om een dag door te brengen op een voor u nieuwe Golfclub en daar nieuwe mensen te leren kennen, maar het meest belangrijke is misschien toch wel het spelen in een andere omgeving.

Bekijk onze Golfarrangementen

Golfrestaurant Zeewolde