Club Restaurant Zeewolde

Beste leden van Golfclub Zeewolde,

Sinds 2020 heeft C&C Catering het restaurant van Golfclub Zeewolde overgenomen. Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan op diverse nationale golfbanen zijn wij neergestreken op één van de mooiste golfbanen van Nederland.

Via onze vernieuwde entree bij Golfclub Zeewolde wordt u ontvangen door ons team  in Golfrestaurant Zeewolde. We laten u graag genieten van onze heerlijke gerechten met regionale, Franse en Indonesische invloeden met mooie wijnen uit de regio.

Golfrestaurant Zeewolde is meer dan een restaurant alleen. Onder één dak hebben we 2 multifunctionele meeting rooms en een restaurant & terras, beide 120 zitplaatsen, met panoramisch uitzicht over de golfbaan. Hier vindt u heerlijke en eerlijke gerechten op onze kleine kaart. Een drankje en wat fingerfood, maar ook voor een culinair diner of een zomerse BBQ bent u aan het goede adres bij ons. Iedereen is welkom en er is voor elk wat wils.

Door Covid-19 zijn we sinds oktober op het terras neergestreken. U kunt vanuit onze mobiele afhaal “CuliCar” tijdens of na een dagje golfen een tussenstop maken voor een drankje of een complete maaltijd voor thuis. Wekelijks serveren wij tenminste drie wisselende soepen en drie wisselende maaltijden op de site.

Deze kunt u thuis opwarmen in de oven of magnetron.

Tot snel………

Culinaire en gastvrije groet,
Medewerkers Golfrestaurant Zeewolde

restaurant@golfclub-zeewolde.nl

Openingstijden

Het Golfrestaurant heet u dagelijks welkom vanaf 09.00 uur tot 20.00 uur bij de CuliCar op het terras, de koffie staat voor u klaar!

CuliCar

Bij onze CuliCar verkopen wij dagelijks diverse dagspecials en is het 2e emmertje soep € 5,00.

Wij heten u van harte welkom!

Bekijk ons weekmenu van vrijdag 14 mei t/m donderdag 20 mei 2021
Lunchkaart terras Mei 2021