Club Restaurant Zeewolde

C&C catering is sinds 2012 actief op diverse Nederlandse golfbanen. Onze visie is om altijd gastvrije en servicegerichte horeca activiteiten te bieden aan leden en gasten van de golfclubs. Met gastvrijheid als middel willen wij als ambassadeur van Golfclub Zeewolde het plezier van leden en gasten vergroten. Dat geldt ook voor gasten van buiten de golfclub die wij, na reservering, van harte welkom heten.

Voor ons staat GOLF voor: Gastvrij Ondernemend Loyaal en Flexibel. Dit zijn dan ook onze 4 pijlers voor succes. Wij gaan graag met de leden in gesprek, om hun wensen en ideeën op culinair gebied te verwezenlijken. Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden om een passende, culinaire invulling te geven aan uw golfdag, borrel, feest, receptie, lunch, brunch of diner.

Samen met ons vaste team en ons grote team van ambulante horecatoppers uit Zeewolde, kijken wij ernaar uit om u bij ons in het restaurant te mogen ontvangen.

Culinaire en gastvrije groet,

Cees Stensen
E-mail: restaurant@golfclub-zeewolde.nl
Telefoon: 036-5222073

Openingstijden

Het Golfrestaurant heet u dagelijks vanaf 08.30 welkom; de koffie staat voor u klaar.

De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Sluitingstijd is afhankelijk van de tijd van het jaar en de drukte.

Op ma t/m vrij sluit de keuken om ca 21.00 uur

Op zaterdag is dat om 20.00 uur

Op de zondagen hebben wij in de zomer de thema-avonden. Op die dagen wordt er geen à la carte kaart gevoerd. Voor deze thema-avonden stellen wij een reservering zeer op prijs.

Weekmenu “Koek en Zopie”

Kerstmenu

Wijnkaart

Golfarrangement

Golfclub Zeewolde kent arrangementen op basis van zowel 18 holes als 9 holes, waarmee u uw dagje golf compleet kunt maken. Neem via de onderstaande knop een kijkje bij onze actuele arrangementen en geniet volop van een dagje Golf in combinatie met een heerlijk diner.

Voor wie is een golfarrangement bedoeld?
Bent u een golf liefhebber en wilt u naast een heerlijk spelletje golf ook nog genieten van een heerlijke lunch of maaltijd, of nog iets van de omgeving zien? Dan is een golfarrangement echt iets voor u! De meeste arrangementen zijn zowel voor Clubleden als gasten van Golfclub Zeewolde bedoeld tenzij dit anders vermeld staat. Dankzij de leuke arrangementen is het mogelijk om een dag door te brengen op een voor u nieuwe Golfclub en daar nieuwe mensen te leren kennen, maar het meest belangrijke is misschien toch wel het spelen in een andere omgeving.

Bekijk onze Golfarrangementen

Contact

Golfrestaurant Zeewolde
Golflaan 1
3896 LL Zeewolde

Tel. 036-5222073
restaurant@golfclub-zeewolde.nl