Zeewolde Cup 2018

Inmiddels een begrip in golfend Nederland, een wedstrijd voor jong en oud. Ook in 2018 organiseert GC Zeewolde weer deze fantastische wedstrijden.

7e Zeewolde Cup Jeugd Open – 19 augustus

Deze wedstrijd is bedoeld voor alle jeugd van Nederland en is voor de meeste jeugd die deelneemt aan de NGF Junior Ranking één van de laatste wedstrijden om jezelf te plaatsen voor de finales.

Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-. Je ontvangt oefenballen, een cadeau en een mooie actiefoto als aandenken.

27e Zeewolde Cup Open Heren & 13e Zeewolde Cup Open Dames – 1 september

Een 18 holes Open Strokeplay wedstrijd voor Dames en Heren (geboren voor 1997). Er zijn, net als afgelopen jaren, weer mooie prijzen te winnen voor Dames & Heren en voor Dames- & Heren Senioren.

Deelname criteria:

• Geboren voor 1997
  • Dames – handicap 0.0 – 14.0
  • Heren – handicap 0.0 – 10.0

De kosten voor deelname bedragen € 45,- (inclusief lunchpakket, borrelhapjes en andere verwennerijen). Leden van Golfclub Zeewolde betalen € 25,-.

Meer informatie over beide toernooien en het inschrijfformulier vindt u hieronder.

Zeewolde Cup Jeugd – Zondag 19 augustus

Leeftijd: < 22 jaar